selam ben xxxx den ridvan sizleri tanimaktan cok mutlu oldum aslen tekirdagliyim 39 yasindayim dezaynerim saygilarimla. The,Game sizide cok sevdimm ,herkeze selamlar..
Ein Beitrag tanisama bölümü - yeni dahil olan arkadaslar icin mit TANISAMA B?L?M? / HOS GELDINIZ ist ein Teil von Türkiye kategorie; merhaba - hosgeldiniz...
merhaba - hosgeldiniz
selam ben xxxx den ridvan sizleri tanimaktan cok mutlu oldum aslen tekirdagliyim 39 yasindayim dezaynerim saygilarimla. The,Game sizide cok sevdimm ,herkeze selamlar..
selamlar satportal üyeleri...
ben xxxx cevresinden hamdi, burda dogdum ama gümüshaneliyiz.. daha ögrenciyimama bu islere baya bi merak saldim.,..
the gamede yardimlarindan ötürü tsk ediyorum
selam - bende Game
adapazarliyim - 29 yasindayim - avusturyadayim ...
(arkadaslar kaldiginiz sehirin ismini yazmayin rica etsem ... )
Iyi Günler ben Fadte to Black ama siz bana Fadede diyebilirsiniz
Istanbuluyum ve Almanyada yasiyorum yas 20 oldu hehee
Ben Adnan, 33 yasindaim ve bu forumu cok sevdim.
Herkese yardimlari icin tessekkür ederim
Selamlar,
bari bende yazim dedim :-)
Kod adim Edision1980 Istanbulluyum 28 yasindayim ve avusturyadan katiliyorum...
saygilar
Selamün Aleyküm Arkadaslar Ben Serkan 24 Yasindayim aslen yozgatliyim Yarismaci Arkadaslara Basarilar Dilerim![]()
merhaba,
ben Almanya'dan Newton. Oldukca faydali bi forum.
Hazirlayan ve yoneten arkadaslara tesekkurler...

Errungenschaften:
merhaba arkadaslar ben erhan almanyadan aslen erzincan`liyim herkesin mübarek ramazan bayramini kutluyorum.
Oldumu simdi The`Game
oldumu simdi ne demek - girdigin ortama selam verdin ? biz böyle gördük öyrendik !!!

Errungenschaften:
evet biraz geç te olsa ben de katılıyorum aranıza. yaş 30. izmirliyim. türkiyede yaşıyorum. herkese vatan toprağından selamlar..
selam ben mehmet almanyadayim, kahramanmarasliyim, herkese selamlar
Selam ben Zorhan 28 Giresunluyum Kuzey Almanyadayim
Merhaba Arkadaslar,
Ben Marasli Ali :-) Almanyadan katiliyorum
Dreambox 7020S
Motor Sat
Edison Irdeto
Alphacrypt
Cas3
Infitiy unlimited USB
kulaniyorum
saygilar
Merhaba arkadaslar,
Ben Alicho, Almanyadan katiliyorum,yas 38 stuttgartta yasiyorum, faorumu yöneten arkadaslara basarilar diliyorum.
sagol arkadasim hos geldin aramiza
selamlar.. ben almanyada yasiyorumdogma büyüme antalya..
yas 27...
Errungenschaften:
selam beyler almanyadan .dogma buyume adanalayik emegi gecenlere sevgiler
selam arkadaşlar ve ustalar..ismim tayfun, izmirde yaşıyorum. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler
Lesezeichen