ti na po alo re maki ?
ta ipes ola![]()
herakles
Ein Beitrag ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΔΩ-> ΕΔΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΥΣΤΗΝΟΜΑΣΤΕ! mit Kalosorisate ist ein Teil von Ellada - Ελλάδα / Kypros - Κύπρος kategorie; ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ: Από σήμερα oΛΑ τα νέα μέλη θα συστήνονται ΕΔΩ και μόνο ΕΔΩ! Πλέον ΌΛΟΙ θα έχουν ένα μεγάλο και ...
ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΗ:
Από σήμερα oΛΑ τα νέα μέλη θα συστήνονται ΕΔΩ και μόνο ΕΔΩ!
Πλέον ΌΛΟΙ θα έχουν ένα μεγάλο και κεντρικό θέμα για συστηθούν!
Καλή διασκέδαση και καλή διαμονή σε όλους!
ti na po alo re maki ?
ta ipes ola![]()
herakles
OLALALA ti sou ipe ? then ginete ?
To eftiakse tora tha ine panta pano pano, na to vlepei o kosmos.
Bravo ta agori mou![]()
Hallo Leute, erst lesen und dann Posten
--------------------------------------------------------------------------------
Hallo Leute,
nachdem ich jetzt seit einiger Zeit diese Seite verfolge und mich in die Thematik reingelsen habe. Kann ich es nicht verstehen warum manche immer noch diese BettelPostings scheiben. Ich find es schade, da die meisten Dinge bereits im Forum geklärt worden sind.
Also ersteinmal Lesen und suchen und dann Posten
opos blepete kai sto germaniko seit to idio problima
Εάν δεν σας πειράζει μια μεταροπη στην ελληνική Γραμματοσειρά
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΊΛΟΙ, ΓΡΆΦΩ ΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΓΕΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΌ.
ΕΓΏ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΟΎΤΕ "ΜΟΔΕΡΑΔΟΡ" ΟΎΤΕ ΤΥΠΩΤΈΣ, ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΛΛΆΞΩ ΚΆΠΟΙΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ FORUM. ΉΜΟΥΝΑ ΑΠΛΆ ΕΓΏ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΊΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΕΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΌ FORUM ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ.
ΤΏΡΑ ΓΙΑΤΊ ΞΑΝΆ ΑΝΟΊΓΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΘΈΜΑ??
ΔΙΌΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΟΛΛΟΊ ΚΑΙΝΟΥΡΓΉ ΦΊΛΟΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΆΝΟΥΝΕ ΣΤΟ FORUM ΕΊΤΕ ΑΠΌ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΤΕ ΑΠΌ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΚΑΙ ΑΠΌ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΔΙΌΤΙ ΑΡΧΊΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΏΤΟ POST , ΝΑ ΡΩΤΆΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΆΝΕ ΠΟΛΛΆ , ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ. ΝΟΜΊΖΩ Ο ΚΆΘΕ ΈΝΑΣ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΥΠΟΨΊΑ. ΕΙΔΙΚΆ ΕΆΝ ΣΟΥ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ ΓΕΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ. ΓΕΙΑ ΑΥΤΌ "ΕΠΕΙΔΕΙΣ" ΠΑΡΑΈΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΚΌ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ, ΜΕ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ΚΆΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΏΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΊΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΉ.
ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΆΣΣΕΙ , ΑΥΤΌ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΟ THREAD Η ΔΩΜΆΤΙΟ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΕΔΏ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΊ ΌΛΟΣ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ ΠΡΏΤΑ , ΌΠΩΣ ΓΊΝΕΤΕ ΣΕ OLLA ΤΑ FORUM ΓΕΝΙΚΌΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΆΜΑ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΘΕΊΣ ΠΡΏΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΝΤΆΝΕ . ΝΟΜΊΖΩ Η ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ ΦΊΛΟΙ ΜΟΥ ?? ΑΝ ΕΊΜΑΙ ΛΆΘΟΣ ΠΕΊΤΕ ΤΟ ΧΩΡΊΣ ΥΠΕΚΦΥΓΈΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΌΤΙ ΜΙΛΆΜΕ ΓΕΙΑ ΆΤΟΜΑ ΑΠΌ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ. ΔΙΌΤΙ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΣΧΕΔΌΝ ΓΝΩΡΙΖΌΜΑΣΤΕ ΚΆΠΟΙΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ (όχι όλοι βέβαια , και ακριβώς γεια αυτούς γράφω το όλο θέμα).
ΠΕΊΡΑ ΤΟ ΘΆΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΆΨΩ ΑΥΤΌ ΤΟ POST, "ΕΠΕΙΔΙΣ" ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΕΙΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΞΉΓΗΣΑ. ΑΛΛΑ "ΕΠΕΙΔΕΙΣ" ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΠΑΡΕΞΗΓΉΘΗΚΑ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ ΦΊΛΟ ( ονόματα δεν λέμε ) ΓΙΑΤΊ ΠΉΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΉΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΜΉΝΥΜΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΩ ΕΔΏ, ΌΤΙ ΔΗΛΑΔΉ ΤΟ FORUM ΓΕΙΑ ΑΥΤΌ ΥΠΆΡΧΕΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΊΝΕΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ , ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΆΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΊ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΕΣ. ΔΗΛΑΔΉ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΤΌΜΩΝ ΕΜΕΊΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΆΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ , ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΆΜΕ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΜΗΝΎΜΑΤΑ.
ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΕΙΑ ΤΟ ΎΦΟΣ ΤΟΥ POST ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ, ΓΙΑΤΊ ΌΠΩΣ ΕΊΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΆΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΟΎΤΕ "ΜΟΔΕΡΑΔΟΡ" ΚΑΙ ΟΎΤΕ ΕΠΙΘΥΜΏ ΝΑ ΓΊΝΩ. ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΆΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΙ ΓΕΝΙΚΌΣ , ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌΝ ΜΟΥ , ΣΤΟ SATPORTAL, ΠΆΡΤΕ ΤΟ ΌΠΩΣ ΘΈΛΕΤΕ, ΓΙΑΤΊ ΕΓΏ ΉΜΟΥΝΑ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΠΊΕΣΕ ΏΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΌ UNTERFORUM, ΜΕΤΆ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΙΤΑΛΟΊ ΚΑΙ ΤΟΎΡΚΟΙ.
Συγγνώμη άμα σας κούρασα, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιος έπρεπε να γράψει ένα παρόμοιο post, το αν το έκανα εγώ η θα το έκανε κάποιος άλλος μικρή σημασία έχει. ( γνωρίζω ότι και αλλά τακτικά μέλει του forum έχουν ενοχληθεί με παρόμοια περιστατικά (PM) )
εγώ σα "ΜΑΚΙΜΑΝ" ΚΆΝΩ ΤΗΝ ΆΡΧΕΙ ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΙ ΕΎΧΟΜΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ THREAT ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΕΠΊΣΗΜΟ ΤΟΥ FORUM ΜΑΣ ; ΣΕ ΚΆΘΕ ΝΈΟ ΜΈΛΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΆΝΕΙ ΜΈΡΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΖΉΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΌΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΌΣ, ΝΑ ΜΠΑΊΝΕΙ ΜΈΣΑ ΚΕΝΆ ΣΥΣΤΉΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ ΑΠΌ ΕΥΓΈΝΕΙΑ.
θα πω ένα παράδειγμα και θα κλείσω, Όταν πάτε στην καφετέρια και βρίσκετε τους φίλους σας να κάθονται είδη στο τραπέζι, Τι ΚΆΝΕΤΕ ?? δεν λέτε ένα γεια σας. η μήπως τους βλέπετε και πάτε καθόσαστε χωρίς να πείτε ένα γεια χαρά βρε αδερφέ???
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΏ ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΊΑ , ΚΑΙ ΕΆΝ ΘΎΜΩΣΕ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΏΜΗ.
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΕΛΛΗΝΌΠΟΥΛΑ.
y.g.
Κάνω αυτήν την αλλαγή επειδή ξέχασα να αναφέρω τον καινούριο μας Φίλο MACQUEEN: ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΉΡΘΕ ΠΡΏΤΗ ΜΈΡΑ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΆΝΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΆΓΚΗ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΊ. κοιτάξτε πόσες απαντήσεις πήρε. Γεια αυτό ήταν άλλος ένας λόγος αυτός σήμερα και να ανοίξω αυτό το θέμα . ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΌΜΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ ΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΕΚΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ.
Είμαι μέλος από τον Γενάρη του 2006, αλλά όχι... πολυλογάς.......![]()
Geia sas pedia de ksero gri germanika parolo pou ekana 2 xronia!:tounge2:
Elpizo edo na vro tis apadiseis pou psaxno!
Keep the good work!
Geia sas pedia, kalos irthate stin parea mas ke kala na pernate,
ama exete apories geia afto imaste edo oste na antalasoume gnoseis kai na pername olloi kalytera.![]()
Xairetismata makiman
giasou file maki ise korifi
epitelous pige mia sira etsi pistebo na boi8i8i perisotero o kosmos
Το είπα και αλλού!
Ο Μάκης έκανε αυτήν την άγια κίνηση κι επιτέλους μπήκε μια σειρά εδώ μέσα ;-)
Τώρα πλέον θα μπορούμε να βρούμε αυτό που ψάχνουμε απ' ευθείας και χωρίς πολύ ψάξιμο!
Εύγε!
Γεια σας σε ολλους σας.
Σημερα θα ηθελα σε ολους τους Χρηστες που ειναι καθημερινα εδω η αρκετα τακτικα να τους πω ενα μεγαλο Ευχαριστω.
Μονο με την δικια σας Συνεργασεια ολλων ειναι δυνατον αφτο εδω το Board να το κραταμε ενημερο οπως ακριβως ειναι τωρα.
Συνεχειστε ετσι και υποστειριξτε την Ομαδα μας εδω.
Ευχαριστω Πολυ σε ολλους εσας.
Ο Μακιμαν σας
Γεια σου φιλε Θοδωρή,να σε καλά γεια τα καλά σου λόγια αλλα ήτανε κάτι που με πείραζε και εμενα και έπρεπε να είχε γίνει από καιρό.
Όσο γεια τους γείτονες μας τους συμμαχους μας εννοώ, νε μεν τους περάσαμε στα θέματα αλλα όχι ακόμα στα post αλλα 60 θελουμε γεια να τους φτασουμε, κατι που νομιζω θα γεινει συντομα.
Χαιρετισματα Μακιμαν
O θεός να τους κάνει συμμάχους...
Μην στενοχωριέσαι...
Αργά ή γρήγορα θα τους περάσουμε...
Τώρα που σταμάτησαν να δουλέυουν και σ'αυτούς τα τούρκικα κανάλια του Pr@mi@re σταμάτησαν να ενδιαφέρονται...
Εμείς σιγά-σιγά ξαναβρήσκουμε το ενδιαφέρον μας.
Τρόποι υπάρχουν αλλά πρέπει να τους βγάζουμε και στη φόρα.
Το ελληνικό Section του Satportal είχε μείνει ακόμα... στο October.
Τώρα πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα μαθαίνουν όλο και περισσότεροι οτι υπάρχει τρόπος. Κι όχι μόνο ένας.
Βέβαια Emul@tor ακόμα δεν βγήκε αλλά κάποια μέρα θα χαμογελάσουμε κι εμείς![]()
pou ise re theo xa8ikes
ine 8ema xronou na paroume ta epanomas kai emis me ligi kali prospa8ia apo emas pou imeste pio sixna edo pistebo na proselkisoume kai alus kai na kanume mia kali parea!!
filika boomerang
Lesezeichen