E ovako Narode za one koji imaju isti Problem kao sto sam ja imao,jednostavno samo staviti settings Listu ponovo u Resiver i proradit ce sve.
pozzzzz Ragib!
Ein Beitrag Humax 5400 je rikno mit Humax- Srbija & Hrvatska ist ein Teil von Srbija & Hrvatska kategorie; Zdravo narode Ko ima iskustva sa Humax 5400,imam jedan problem sa njim mjenjao sam neke Kanale i to sam sve ...
Zdravo narode
Ko ima iskustva sa Humax 5400,imam jedan problem sa njim mjenjao sam neke Kanale i to sam sve zapantio (gespeichert) i sad nece nista samo na Displeju one tri lampice gore,sta bi to moglo biti i sta bi trebao da poduzmem.
hajde vidim ima ovde dosta Specijalista
Hvala na ogovorima i pozzz Ragib!
E ovako Narode za one koji imaju isti Problem kao sto sam ja imao,jednostavno samo staviti settings Listu ponovo u Resiver i proradit ce sve.
pozzzzz Ragib!

Svaka cast Ragib.
I ide li sad????
Posto ja nemam pojma o Humax
Pozdrav
ide sad switti,radi ko Curabio je problem samo u Listi programa,za one koji imaju isti Problem samo novu Setting Listu ubaciti i proradice sve....
pozzzzzz ragib
e pa sad ga mozes bacit hehehe
salim se...
uzmi istaliraj kanale i to ti je to...
Ako ti blinkaju tri lampice - onda nemas senderlistu, a ako stalno svijetle - na zalost riknuo netzteil...
Cincirinci
ah, nisam skrolao dalje dole i nisam vidio da je problem vec rijesen - ispricavam se za nepotrebni posting...
Lesezeichen