Στην ελλαδα ενας φιλος προσπαθησε με 1 μετρο και δεν βγαζει σημα ειναι δυνατον?Σαββα εσυ που εισαι ροδο πιανεις εκει και αν ναι με ποσα cm πιατο?Εχω εναν εκει λεει δεν μπορει να τον βγαλει καν
Ein Beitrag To πακέτο DIGEA στον δορυφόρο Eurobird 3 στις 33° ανατολικά mit Genika ist ein Teil von Ellada - Ελλάδα / Kypros - Κύπρος kategorie; Όπως ειπώθηκε χθες αλλά και από αρκετές πηγές εδώ και δυό-τρεις μέρες το εληνικό επίγειο ψηφιακό πακέτο της DIGEA εκπέμπει ...
Όπως ειπώθηκε χθες αλλά και από αρκετές πηγές εδώ και δυό-τρεις μέρες το εληνικό επίγειο ψηφιακό πακέτο της DIGEA εκπέμπει μέσω του δορυφόρου Eurobird 3 στις 33° ανατολικά.
Διευκρινίζω λοιπόν οτι το εν λόγο πακέτο χρησιμοποιεί τον δορυφόρο μονάχα για αναμετάδοση τν προγραμμάτων του από πομπό σε πομπό.
ΔΕΝ χρησιμοποιεί τον Eurobird 3 για να πουλήσει την οποιαδήποτε συνδρομή (έτσι κι αλιώς η DIGEA είναι ελεύθερη προς λήψη στην Ελλάδα).
Υπάρχουν απλώς σχέδια για μια μίνι συνδρομή για τους Έλληνες του εξωτερικού και μόνο.
προς το παρόν χρησιμοποιεί το σύστημα κοδικοποίησης BISS.
Το... μπισκοτάκι αλλάζει συχνά οπότε ίναι δύσκολο το οποιοδήποτε Emulator-Software εάν δεν λειτουργήσει κάποιο σύστημα Auto-Update (AU).
Τον συγκεκριμένο δορυφόρο εδώ στην Γερμανία μπορείτε να τον πιάσετε μέχρι και με 60άρι κάτοπτρο.
Αλλά για ρεζέρβα κακοκαιρίας καλό είναι να χρησιμοποιήσετε 80άρι ή ακόμα μεγαλύτερο.
Οι συχνότητες και οι προδιαγραφές εκπομπής είναι οι εξής:
1ο Πακέτο προγραμμάτων 11162 HBISS
2ο Πακέτο προγραμμάτων 11181 Η
DVB-S2/QPSK
SR 14096
FEC 3/5
Σύστημα κρυπτογράφησης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε την δημοσίευση του satleo.gr:
Περισσότερα νέρα προς το παρόν δεν υπάρχουν...Digea στον Eurobird 3
Χρησιμοποιώντας τον αναμεταδότη DR του Eurobird 3 (33E) με δέσμη Nur angemeldete Benutzer sehen Links ], τα δύο multiplexes της Digea είναι πλέον δορυφορικά διαθέσιμα για την τροφοδοσία των επίγειων ψηφιακών αναμεταδοτών της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εκπομπή τους γίνεται μέσα από τις συχνότητες 11162 H και 11181 Η, με προδιαγραφές DVB-S2/QPSK, SR 14096, FEC 3/5 και σύστημα κρυπτογράφησης BISS.
Σxόλια: α) Η ΕΡΤ είχε χρησιμοποιήσει τον ίδιο δορυφόρο και το ίδιο σύστημα κρυπτογράφησης για τη διανομή του πρώτου ψηφιακού της multiplex. Να αναμένουμε, λοιπόν, επάνοδο της ΕΡΤ στον Eurobird 3, για κοινή δορυφορική εκπομπή με την Digea;
β) Μέσω των δορυφόρων Nur angemeldete Benutzer sehen Links ], η εταιρεία Abertis Telecom διανέμει τα multiplexes τηςTDT στους επίγειους αναμεταδότες της Ισπανίας, χρησιμοποιώντας επίσης το σύστημα κρυπτογράφησης BISS. Παράλληλα, διατίθενται αποκωδικοποιητές για δωρεάν απευθείας λήψη (Nur angemeldete Benutzer sehen Links ]) στα νοικοκυριά που δεν καλύπτονται από την επίγεια TDT.
Είτε, λοιπόν, με κλειδιά BISS είτε με ειδικούς αποκωδικοποιητές BISS είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει και η Ελλάδα το δικό της σύστημα "freesat" που θα φέρει μια ώρα γρηγορότερα το πλήρες αναλογικό switch off...
Πηγή/Quelle/Source: satleo.gr
Στην ελλαδα ενας φιλος προσπαθησε με 1 μετρο και δεν βγαζει σημα ειναι δυνατον?Σαββα εσυ που εισαι ροδο πιανεις εκει και αν ναι με ποσα cm πιατο?Εχω εναν εκει λεει δεν μπορει να τον βγαλει καν
Εγω ακομα δεν δοκιμασα δεν εχω τα χρειαζουμενα! Σημερα βγηκανε και καινουρια μπισκοτακια![]()
prepei na exoyme HD dekth??? egw poy eriksa mia matia sto satbeam gia ellada bgenei eykola mexri k krhth moy dixni me 70ari.
re paidia exw ena dm7020hd kai 80ari piato...to 1ο Πακέτο προγραμμάτων 11162 H to katevasa kanonika enw to 2ο Πακέτο προγραμμάτων 11181 Η den to briskei o dektis me tipota. oti kai na ekana...mporei kapios na boithisei?
kata arxas kalos irthes pali theo!!!efxome na to kseperases telios. lete na gini kanena thavma ke na apoktisi i ellada free sat!!????
ksero vre pedia.perasan ta 100 xronia??
Isos na endiaferi merikous.
Apo perioxi Dortdmund i lipsi eine efikti me piato 120cm.
I protes dokimes me DB 800 distixos den eferan ta anamenomeno
apotelesma,paromia problimata me DB paratirithikan kai apo alla
paidia,stin sinexeia dokimasame me Opticum kai ena Edision
kai stis dio periptosis i lipsi itan efikti,kai ta Biskotakia ekanan to
oipolipo.Paromies dokimes me mikrotero (100cm) piato anamenoume tis epomenes
meres molis exoume kalitero kairo.
Perito na anafero pos o dektis prepei na eine HD gia ton filo pio
pano pou rotise.
filika.
Μάλλον.Αν και δεν γνωρίζω από πια περιοχή είσαι.
Γνωρίζω όμως από άλλους φίλους που δεν τα κατάφεραν
με 120cm και αναγκάστηκαν να περάσουν 150cm.
Όσο η κρυπτογράφηση είναι σε BISS δεν θα ίππαρχοι
απόλυτος κανένα πρόβλημα,άλλωστε δεν είναι και δύσκολο
να τα φτιάξει κάποιος και μονος.
Και αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη ναι θα παραμείνουν έτσι όπως έχει για οικονομικούς και
όχι μονο λόγους.
nai exo xamilo sima...distixos...mono otan exei poli kalo kairo piano tis sixnotites...
Παιδιά γειά σας και πάλι...
Λοιπόν τελικά απ'ότι πληροφούμε κι εγώ η δέσμη μου χρησιμοποιεί το Mega είναι πολύ δύσκολη προς λήψη.
Όπως έχω πει δεν το έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος.
Λογικά όμως με κάτοπτρο 1,20 εώς κι 1,50 θα πρέπει να το πιάνετε σχετικά απροβλημάτιστα.
dokimasa kai gw(perioxh arcadia greece),alla papala!!!!!!!!!!!!!!!!
me 1.20 parakalw!
theo kalws orises kai pali.
shderenios!
θεσσαλονικη με 1.20 φιλος που ρωτησα το βγαζει ολο το πακετο με σημα 45% αλλα εχω ακουσει και αλλους με 85αρι το βγαζουνε σχετικα καλα στην ιδια πολη ισως θελει καλο κεντραρισμα

Εγω οταν βαλω πιατο εδω πανω θα σκεφτω να βαλω κανα 1.20 με 1.50 να δουμε αναλογα που θα πεσουμε γιατι σε μερικα σπιτια δεν αφηνουνε καννα βαλεις πιατο!
ante na doume pios tha kani tin dokimi me stin sixnotita ta klidakia
paramenoun ta idia alla den aksizi o doriforos mono 7 kanalia ke tipota allo..
tora auta giati ta dinoun den ksero ??????????????
11162 H 14096 3/5 DVB2/8PSK Eurobird 3 (33°E)
ALPHASID: 100 (HEX =0064)
ALTER SID: 200 (HEX =00C8)
ANT1 SID: 300 (HEX =012C)
m.tv SID: 400 (HEX =0190)
11181 H 14096 3/5 DVB-S2/8PSK Eurobird 3 (33°E)
Mega TV SID:01F4
SKAÏ Tileorasi SID:258
Star SID:02BC
Test SID:0320
One BISS key: 11 00 00 [11] 00 00 00 [00]
Lesezeichen